Етикети
- Аламинути (5)
- Ароматни масла с ядки (1)
- Без глутен (1)
- Безалкохолни напитки (1)
- Белун (25)
- Великден (32)
- Гръцка кухня (2)
- Десерти (315)
- Дивеч (2)
- Диетично (1)
- Домакински уреди (6)
- Домашно производство (3)
- Закуски (108)
- Здравословно (9)
- Изберете българското (6)
- Квас (69)
- кексове (112)
- Коледа (50)
- Кремове (12)
- Кухня за начинаещи (6)
- Кълнове (3)
- Мъфини (70)
- Основни ястия без месо (53)
- Основни ястия с месо (67)
- Палачинки (5)
- Паста (10)
- Плодови десерти (54)
- Постни (6)
- Предизвикателство (4)
- Предястия без месо (22)
- Пътешествия (2)
- Разядки (21)
- Рецепти на приятели (35)
- Риба (8)
- Салати (14)
- Сладка и мармалади (29)
- Сладки и сладкиши (413)
- Сладоледи (17)
- Снимки (2)
- Соев сос Кикоман (15)
- Соленки (5)
- Сосове (9)
- Супи (6)
- Тестени (464)
- Торти (152)
- Турска кухня (9)
- Хляб и питки (103)
- Шейкове (1)
- Шоколадови фантазии (32)
- Ядки (2)
сряда, 27 март 2013 г.
Постно брауни
Подходящ за момента на великденските пости сладкиш. Лесен за приготвяне и много вкусен.
Изпробван е преди доста време от мен и споделен на сайте на Жоси:
http://josi.bg/recipes/view/367/Postno-brauni.html
Необходимите продукти: 3 ч ч брашно, 2 ч ч захар, 2 ч ч вода, 2 ч л сода , 1 бакпулвер, 2 ванилии, 6 с л какао, 3 с л оцет, 3/4 ч ч олио, 1/2 к л сол. По желание може да добавите и шепа орехи.
Смесете всички сухи съставки добавете течните , разбъркайте но не много. Пече се в тавичка с хартия за печене или намаслена и набрашнена. Сложете на 180 градуса загрята фурна и печете 45 минути.
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар