Много бърза вечеря, ароматна и вкусна.
Необходимите продукти: 15 средни гъбки, 2 зелени чушки, 1 малка глава лук, 6 яйца, сол, черен пипер на вкус, сирене чедър. Това количество стигна за трима души, можеше и повечко да хапнем, но все пак е вечеря, не може да се преяжда.
Запържете гъбите в масло и когато са почти готови добавете чушките и лука. задушете ги заедно, но не оставяйте чушките да се скапят нека са леко хрупкави и свежи. Посолете леко и подправете с черен пипер. В тиган с незалепващо покритие сложете масло или зехтин изсипете всички зеленчуци и ги залейте с разбитите яйца. На по-слаб котлон гответе докато се стегнат. Обърнете с помощта на капак. Пържете още 2 минути и извадете поръсете обилно със сирене чедър. Сервирайте с доматчета и див зелен лук.
Да Ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар