Сигурно всички вече са го правили в хиляди варианти, но сега е мой ред.
Идеята е на колежката ми Надя, която каза че много го обича и опитва такова сирене във всички ресторанти където ходи.
За 4 порции: 400 гр сирене, 4 яйца, 2 средни домата, масло, магданоз, люта чушка, кашкавал.
Във всяко гювече слагате по малко масло, резени домат, голямо парче сирене и една печена шушка. Похлупвате и печете на 200 градуса за 20 минути. Отваряте и чуквате по едно яйце, запичате за кратко и като извадите поръсвате с магданоз и кашкавал. Пропуснах лютата чушка заради децата, сложих по един сварен пресен картоф, които бях приготвила. Решението ми хареса, защото не бях обезсолявала сиренето и реших, че ще стане солено картофите балансираха идеално.
Да Ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар