У нас стана традиция за годишнината ни аз да съм работа и мъжа ми да приготвя вечеря. Този път беше направил това пиле, което на пръв поглед не е нищо особено, но е супер вкусно и крехко.
Необходимите продукти: 500 -600 гр пилешко месо, 2-3 домата, брашно за овалване на месото,1 глава лук, 200 гр маслини, олио за пържене, магданоз пресен лук.
Месото се нарязва на хапки, овалва се в брашно и се запържва. В друг тиган се запържват зеленчуците, нарязани на ситно и след това се смесват с месото. Добавя се малко вода, около 150 мл и се оставя да поври на бавен огън да стане крехко. Изважда се и се поръсва с магданоз и лук.
Да Ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар