вторник, 14 януари 2014 г.

Изтънчено предястие за ценители на френските сирена



 Не на всички им е по вкуса аромата на някои френски сирена и трюфела, но тук е много деликатно загатнат такаче мисля, че ще де хареса.


За това вкусно изкушение ви трябват : 1 пакет фини кори, 300 гр кафеви печурки, 100 гр орехи запечени, 100 гр масло, 50 гр сирене Бри, 50 грама Камембер, 150 гр кашкавал, 2 Мини Бейбибел сиренца, 5 капки зехтинс трюфели, 1 малка скилидка чесън, 2 сртъка пресен копър .


Сложете почистените гъби в съд с масло и скилидката чесън, задушете до готвност с малко хималайска сол. Махнете чесънчето и добавете сирената нарязани на едри парчета. Поръсете щипка черен пипер и ситно нарязан копър.
Намажете кората на половина по дължина с масло. Сложете в единият края от плънката и навийте на триъгълни банички. Намажете ги с яйце разбито с 1 с л кисело мляко, поръсете със сусам. Печете на 180 градуса до зачервяване.


Да ви е сладко!



Няма коментари:

Публикуване на коментар