събота, 13 май 2017 г.

Шоколадови мъфини



Преди да ви кажа за мъфините, ще споделя с огромно вълнение преживяното днес. Денят започна в приятната компания на приятели, в които бях отседнала, преди да взема участие в събитието по връчването на наградите на Блоговодител за 2016г. След като пийнахме кафе по женски с Цвети, се отправих към Метро академия часът беше 11 без нещо и се чудех, какво ще правя два часа сама. 
Не успях да прекарам и две минути в скука,сякаш. по поръчка се срещнах с Пепи след, което разбрах, че и други момичета ще дойдат, за да се видим преди 13,00ч. Два часа не ни стигнаха да се наприказваме, споделяхме си сякаш сме приятели от сто години, така е като намериш сродни души. 

След като часът на събитието настъпи, и Илиян започна речта си аз си мислех, колко ми е хубаво тук с тези хора, де да можеше да прекарвам повече време с тях и да споделяме общите си интереси. 
Много нови запознанства, много положителни емоции, много подаръци, какво повече може да си пожелае човек? Ами награда например, тази година аз не взех награда, но дъщеря ми ме зарадва с два медала злато и сребро на държавното първенство по спортна аеробика в Боровец. Как да не се развълнувам, имам нови приятели с които се чувствам добре, имам прекрасни деца, и една камара нови вдъхновения.


След като се прибрах и за миг не спря да ме човърка мисълта, че трябва да забъркам нещо вкусно. Няма как да се подмине нещо, като пълна торба продукти на доктор Йоткер, точно по моята слабост, сладкарството. 



Не мислих много и нападнах кутията за шоколадови мъфини. Пет минути бъркане 25 печене и са готови, а резултата е повече от добър. Няма да скрия, че не се доверявам на готови смеси, но тук ме изненадаха приятно. 
Така че рецепта няма да ви пиша, купувате си една кутия смес, която има и хартиени капсули и шоколад на парченца и си правите най-бързите вкусни шоколадови мъфини. 


Отново благодарности на организаторите, спонсорите 
и всички усмихнати блогъри, които ме направиха много щастлива. Очаквам с нетърпение следващото събитие и желая на всички здраве и вдъхновения.
Ето нещо ново за мен което нямам търпение да изпробвам.




Ако искате и вие приятни емоции, елате при нас весело е, има много приятни изненади и ще ви е вкусно!




2 коментара:

  1. Любче, много съм щастлива, че се запознахме :)
    Тези срещи винаги са много зареждащи. Надявам се, че ще се видим отново скоро.
    Аз приготвих и двете кутии с мъфини, много бързо и вкусно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И за мен беше истинско удоволствие, да се запозная с нови усмихнати хора. Май трябва да измислим нещо освен тази среща :) не ни стига 1час за цяла година. Мъфините ме изненадаха приятно, до сега готовите смеси които съм ползвала все не ми допадаха.

      Изтриване