Правя го вече втори път защото първият изчезна и намах време да го снимам. http://nodietsallowed.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html


Необходимите продукти: 4 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, 1 пак.бакпулвер, кората на 1 лимон
за сиропа: 3-4 ч.ч. прясно мляко, 1 ч.ч. захар
Яйцата и захарта се разбиват с миксер на пухкав крем. Добавя се брашното пресято с бакпулвера и настърганата лимонова кора. Сместа се изсипва в намазнена или покрита с пекарска хартия тава. Реването се пече около 25 минути на 180-200 градуса в предварително загрята фурна. След като се охлади добре се залива с горещ сироп - горещо мляко с разтворената в него захар. Реването се сервира напълно охладено.
Да Ви е сладко!
Споделете с бутоните под публикацията, ако ви е харесала идеята за това реване.
Погрижихме се за коремчето, а сега може да се погрижите и за кожата си ----->
http://daylong.bg/
http://daylong.bg/

Няма коментари:
Публикуване на коментар