Много обичам Лаврак на скара, но и този вариан ми грабна сърцето, така че ако нямате скара покрай вас пробвайте тази рецепта. Така и гарнитурата и рибката става наведнъж, а картофите са уникални...
Необходимите продукти: 3 рибки лаврак, 1 лимон, 5-6 картофа, девисил, копър пресен, тиквичка, соев сос, сос Понзу Кикоман, черен пипер,зехтин.
Ако искате да не търкате тавичката след това, сложете фолио с хартия 2в1 на Фино, много съм доволна от този прудукт, незаменим помощник е.
Намажете добре рибките с пипер, копър, девисил и сос Понзу, може да ги оставите за час да поемат ароматите.
Нарежете картофите и тиквичката на кръгчета и ги подправете с пипер и соев сос, поръсете зехтин и копър, и разбъркайте.
Сложете рибките отгоре и ги намажете с малко зехтин. Пъхнете резенчета лимон в коремчето и отгоре на всяка рибка.
Печете на 210-220 градуса за 30-35 минути.
Поднесете с любимо бяло вино и свежа салата.
Да ви е сладко!
Ако ви е харесала идеята направете си тази лесна рецепта и споделете в любимата си мрежа.
Последвайте страничката миhttps://www.facebook.com/
Ако нямате пресен копър по това време на годината ползвайте сух или замразен.
Картофите не се залепват по хартийката на Фино
И рибата и гарнитурата изглеждат много вкусно. Любче, благодаря че сподели за това фолио, ще го потърся. Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Кате, фолиото е много хубаво и затова го написах специално, защото е ново не е много известно.
ОтговорИзтриване