Само за гладни - Only for hungry

Бременни и пощенливи влизат на своя отговорност!

петък, 23 май 2025 г.

Кроасани

›
  Себастиан Кариди 1 ч. и 30 мин. 40 Средно 1 кг пражко брашно 200 г мляко (при 4°C) 280 г вода (при 4°C) 100 г захар 20 г сол 15 г мед 250 ...
вторник, 17 октомври 2023 г.

Гръцко реване

›
Гръцкото е различно от нашето, по-ронливо, по-сладко, по-богато на аромати, ами различно си е. Който иска да разбере рецептата да прочете на...
вторник, 26 септември 2023 г.

Крем супа от червена леща

›
За тази леща си мислех, че няма нужда да пиша, но промених мнението си, поради факта, че се готви аламинутно, а в мултикукър е направо за ну...
понеделник, 31 октомври 2022 г.

Шоколадови мъфини с червено цвекло

›
Есента изобилства от плодове и зеленчуци пълни със слънчева енергия, възползвайте се и им се насладете.  Необходимите продукти:  2 яйца, 200...
петък, 28 октомври 2022 г.

Торта с два мусa тонка и малина

›
         Лека, нежна, ефирна, вкусна торта. Може да си я направите по всяко време на годината и за всеки празник, няма да ви разо...
1 коментар:
четвъртък, 10 юни 2021 г.

Торта - Френска брюнетка

›
Накратко "френска" е, защото е, като Френска селска, но е с тъмни блатове, а не с бели, та затова е брюнетка. Необходимите продукт...
вторник, 6 април 2021 г.

Квасена усуканица със сирене и масло

›
Замесена вчера изпечена  днес. Усуканица на конци, много нежна и много лесна. Нападната още гореща вижте тук: https://www.facebook.com/10000...
4 коментара:
понеделник, 5 април 2021 г.

Сладки - "Топящи се квадратчета"

›
Вдъхновението е нещо което много често намирам в нови продукти. Тази рецепта не е изключение. Новият крем от кашу и бял шоколад с ягоди на Б...
неделя, 21 февруари 2021 г.

Торта с шам фъстък и сладък картоф

›
Един експеримент се превърна в нова, много любима торта. Реших да използвам пюре от сладък картоф в блат за торта. И тъй като напоследък се ...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Всичко за мен

Моята снимка
Любка Гечева
Не Ви трябва да знаете много за мен освен това, че обичам да стоя в кухнята, да често бягам от злбодневните теми и се потапям в аромати и импровиации. Любимите ми приключения са в сладкарските лудории, там си развихрям въображението на макс. А когато видя усмивките и удоволствието изписани на лицата на моето семейство това е най-голямата ми награда. Един ден ще имам собствена пекарна, и ако има гладни наоколо нека заповядат! А за сега Ви моля когато си харесате рецепта от блога ми и я публикувате във вашия сложете линк към моята рецепта. Много често се случват неприятни ситуации от сорта да видя снимки от блога си във вестници, списания и дори в конкурси, искам да предупредя, че няма да си мълча още дълго и при следващ такъв случай, някой ще усети що е то разярен телец. Иначе съм супер кротка и предпочитам да нахраня всички вместо да се заяждам с всички. Но търпението дори на телците, все някога се изчерпва. Да Ви е вкусно и сладко!
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.