Понякога нещо така ме грабва, че го забърквам при първа възможност. Така стана и този път с тези вкусни топящи се сладкишчета. Видях ги един път, видях ги втори път и бананите, които седяха кротко в кухнята сами скочиха в купата и се размазаха. Няма какво да ви обяснявам, че са много вкусни и тн. това го казвам всеки път, като публикувам нещо ново, просто не изпускайте башите банани да идат в коша вместо в купата.
Нобходимите продукти за тестото:
2 ч ч брашно,
2 с л какао,
1/2 ч л сода за хляб,
1 ч л бакпулвер,
1/2 ч ч банан (смлян на пюре),
1/2 ч ч крема сирене (аз ползвах рикота),
5 с л свинска мас,
1/2 ч ч захар,
1/2 ч ч кафява захар,
1 яйце,
есенция ром,
натурална ванилия.
за крема:
150 гр маскарпоне,
100 гр черен шоколад,
100 мл млечна сметана.
Смесете всички сухи съставки в купа. Разбийте яйцето със захарта и добавете маста, рикотата и банана. Разбъркайте с шпатула и добавете сухите съставки. Получава се гъсто тесто, което може да се дресира с пош. В тава с хартия на дъното дресирайте вашите упи пайчета. Печете на 180-200 градуса според фурната ви. Оставете да се охладят и ги слепете с крем.
Да Ви е сладко! Аз благодаря на http://skilfulcook.blogspot.com/ за споделената рецепта!
Ако ви е харесала тази рецепта споделете с бутоните под публикацията.
Можете да следите всички мои рецепти на страничката ми във Фейсбук. Намеретеме и тук https://www.instagram.com/gechevalubka/ следете за новости и рецепти.
Извинете,свинската мас в рецептата разтопена ли е или трябва да е само омекнала?
ОтговорИзтриванеМоже мека може и разтопена.
ОтговорИзтриване