Обичате кашкавал нали, това е светкавична рецепта за кашкавал с невероятен резултат. Преди да ви кажа аз какво сложих, знайте че може да сложите и сирене като замените част от кашкавала, и каквото си поискате за гарнитура.
Необходимите продукти: 350-400 гр кашкавал, 250 мл кисело мляко, 1 бакпулвер, 1 ч ч (200мл) брашно, 4 яйца големи, масло, 1 шепа царевично брашно.
Настържете кашкавала на едро, разбийте яйцата, добавете киселото мляко. Започнете да прибавяяте брашното пресято с бакпулвера, накрая добавете и кашкавала. Намажете формичка сй масло и я поръсете с царевишно брашно. Изсипете сместа и я заравнете леко.
Можете да добавите гъби или чушки по средата на сместа или отгоре, аз реших да го изпробвам натурално първо. Печете на 180-200 градуса до златисто.
Да Ви е сладко!
na kolko gradusa i kolko minuti pechem?
ОтговорИзтриванеПече се на 180 градуса зависи от фурната до златисто около 25 минути.
Изтриване